Pien Smeets: aankomend operazangeres

Pien Smeets: aankomend operazangeres

Met een enorme trots wil ik u graag voorstellen aan Pien Smeets, inderdaad mijn dochter.

Pien Smeets komt uit Den Bosch en studeert Muziektheater Klassiek aan het conservatorium in Tilburg waar zij wordt opgeleid tot operazangeres.

Ze heeft al ervaring opgedaan met verschillende kleine en grotere optredens zoals tijdens Drie Koningen in Den Bosch in 2019

Pien Smeets wordt met regelmaat gevraagd voor het uitvoeren van 1 of 2 nummers tot een compleet repertoire. De zang van Pien maakt de gelegenheid, of dat u een bruiloft, receptie, bedrijfsfeest, tot een bijzonder en gedenkwaardig moment.

Om u een indruk te geven van de kwaliteiten van Pien treft u hieronder en bij repertoire enkele voorbeelden aan van haar uitvoeringen.

Wist u dat Pien Smeets voor u kan zingen tijdens bruiloften, begrafenissen, recepties, bedrijfsfeesten en andere plechtigheden.

De Gelderlander over het optreden van Pien Smeets tijden Drie Koningen 2019 in Den Bosch

"...Daarna gebeurde er iets opmerkelijks: op een van de balkons van Hotel Central toonde zich Hannah, een 18-jarige sprookjesachtige verschijning die normaal gesproken als Pien Smeets door het leven gaat. Met haar veelbelovende sopraanstem maakte ze vrijwel onmiddellijk een onuitwisbare indruk op de aanwezigen..."

bron: Gelderlander

Pien Smeets heeft een uitgebreid repertoire dat voorzien in zang voor verschillende gelegenheden. Zo heeft Pien al enkele malen tijdens begrafenissen mogen zingen wat bijzonder goed door de aanwezigen is ontvangen. De keuze van muziek gecombineerd met de sopraanstem van Pien maken een begrafenis een nog gedenkwaardiger moment.

Image by Ira Lee Nesbitt from Pixabay  alcohol-492871_640.jpg

Zang tijdens uw receptie

Ondanks de corona crisis zijn bedrijven bezig met het plannen van recepties.

Pien Smeets is in staat om met haar sopraanstem een receptie een extra sprankeling te geven.

Doorgaans zingt Pien 1 of 2 stukken muziek die samen met de klant zijn gekozen.

Deze optredens worden goed ontvangen en vormen een aangename onderbreking tussen de verschillende aankondigingen door.


Pien zingt hier in het ruim van de Oostenwind in Veghel l’invitation au Voyage, een tekst van Charles Baudelaire op muziek van Henri Duparc.

1 november: Uitvoering van o.a. Pien Smeets in de H.Hart kerk in Vught

Pien Smeets zong hier zowel in koorverband alsook solistisch waardoor de mooie stem van Pein Smeets naar voren komt. Wat je hier ziet en kan beluisteren is het KGK koor, het Klein Gemengd Koor van de H.Hart kerk in Vught onder leiding van o.a. Leo Smeets. De solo van Pien Smeets betrof Ruhet wohl in Frieden van Franz Schubert.


Pien Smeets.jpg

Mijn droom is om uiteindelijk bij verschillende operahuizen te zingen. Onderweg zal ik veel experimenteren en ontdekken in allerlei muziekstijlen om zo veel mogelijk kennis en ervaring op te doen, maar vooral om te genieten van alle mooie muziek en samenwerkingen.

Pien Smeets
ADRES

Leo Smeets
Eendrachtspolder 45
5235 TA Den Bosch 

Mobiel: 06-22586040
Email: info@leo-smeets.nl

CONTACT

Mobiel: 06-22586040
Email: info@leo-smeets.nl

whatsapp-512.png

LOCATIE