Lapis IT BV

Lapis IT BV heeft mij geholpen aan deze website die het meest veilig is, het best wordt gevonden en bovendien eenvoudig is in het gebruik.
Lapis IT BV

Als dirigent ligt mijn specialisatie op een totaal ander vlak. Daarom laat ik graag Lapis IT vertellen wat er zo bijzonder is aan deze website. Ik kan alleen maar aanraden om eens met Lapis IT te praten over uw website en wat er mogelijk beter kan.

Plone

"Deze website is op basis van de website software: Plone. Plone is een website systeem dat al jaren door veel grote bedrijven gebruikt wordt vanwege de veiligheid, vindbaarheid en gebruikersgemak. Wij van Lapis IT menen dat deze voorwaarden ook voor kleine bedrijven gelden, dat is de reden waarom wij ons in Plone hebben gespecialiseerd en dit al meer dan 10 jaar aan het klein bedrijf leveren. Inmiddels gebruiken ondernemers, zoals Leo Smeets, Plone met veel succes!

Alles-in-1 abonnement

Naast het hebben van een website is het up-to-date houden van een software een belangrijke aangelegenheid. Lapis IT neemt dit beheer uit handen zodat de gebruikers van de website zich kunnen richten op waar zij goed in zijn. De kwaliteit van Plone en ons beheer hebben ervoor gezorgd dat, in tegenstelling tot vele ander website systemen, Plone nog geen een keer is gehackt!

Wij en onze klanten vinden dat een website bij moet dragen aan het succes van de omzet. Daarom ondersteunen wij onze klanten met advies over wat wel én wat niet te doen op de website. Op deze manier zet iedereen zijn of haar specialisatie in om een uitstekend resultaat te bereiken."

Meer informatie op www.lapisit.nl
Bellen kan ook, 035 712 33 90

Contactgegevens

Leo Smeets - Schellekesveld 7a - 5258 TM Berlicum - Tel: 073-61 21 463 - Mobiel: 06-22 58 60 40 - Email: info@leo-smeets.nl