Hoornles voor jong en oud

Hoornles voor jong en oud

Ik geef hoornles aan kinderen vanaf 8 jaar. Het mooie voor zowel jong als oud is dat ik mijn ervaring met de hoorn én als dirigent kan delen. Dit geeft een extra dimensie aan mijn hoornlessen.
Thumbnail First

Hoornles voor 8 tot 12 jarige

LEES VERDER

Thumbnail First

Hoornles vanaf 12 jaar

LEES VERDER

Hoornles_Leo_Smeets_302.jpg

Hoornspelen in kleine groepjes

Eén van de leukste eigenschappen van muziek maken is het samenspelen. Daarom geef ik zoveel mogelijk hoornles in kleine groepjes van 2 tot 4 hoornisten.  Een boeiend aspect van het docentschap is het begeleiden van groepsprocessen bij jonge leerlingen en waar nodig, enigszins bijsturen. Ik vind het uitermate belangrijk dat een hoorn leerling zich niet alleen sociaal-emotioneel kan ontwikkelen, maar zich ook muzikale kennis en inzicht eigen kan maken.

Omdat jongeren nog overtuigd moeten worden dat hoornspelen erg leuk en mooi is, kunnen ze in eerste instantie een hoorn huren.

Kwaliteit

Enthousiasme, bevlogenheid, passie, vakkennis en jarenlange ervaring als hoorndocent staan borg voor kwaliteit tijdens mijn hoornlessen.

Waar?

Ik geef hoornlessen van 's-Hertogenbosch tot Weert. Wanneer je wilt weten of ik ook hoornles bij jou in de buurt geeft, bel me dan gerust.

ADRES

Leo Smeets
Eendrachtspolder 45
5235 TA Den Bosch

CONTACT

Mobiel: 06 - 19 02 26 28
Email: info@leo-smeets.nl

whatsapp-512.png

LOCATIE