Pianoles voor jong en oud

Piano of keyboard leren spelen is leuk om te doen en kan een prima basis vormen voor een verdere groei in de muziek. Als dirigent / pianist kan ik je helpen in deze groei.

Ik hanteer bij de pianolessen en keyboardlessen veel variatie in lesmateriaal en afhankelijk van het niveau waarop de leerling musiceert pas ik mijn methodiek aan. Ik vind het belangrijk dat de leerling zelf ook aangeeft wat voor soort muziek hij/zij leuk vindt om te spelen.

Al naar gelang het niveau van de leerling speel ik hier op in. Alle muziekstijlen bij pianolessen en keyboardlessen zijn in principe mogelijk, of het nu gaat om klassiek, pop, blues of jazz. Op deze manier bereiken we met de pianolessen en keyboardlessen het beste resultaat en blijft de leerling gestimuleerd om verder te willen leren.

Privé les bij je thuis

Denk je dat je meer baat hebt bij privé pianoles dan kan dat. Ik geeft privé pianoles bij mij thuis in Berlicum of, als dat mogelijk is bij jou thuis.Weet je nog niet wat het beste voor jou persoonlijk is, neem dan een proefles. Tijdens deze proefles kunnen we samen kijken wat de beste aanpak voor jou is.

Les via muziekschool Musicas

Via muziekschool Musicas in Best kan je pianoles van mij krijgen. De muziekschool is een stimulerende omgeving om pianoles te volgen.
Mijn methode van pianoles geven is gelijk aan die van de privé lessen. Het grote verschil is dat je pianoles krijgt in een omgeving.

pianoles_jongeren_combi.jpg

Contactgegevens

Leo Smeets - Schellekesveld 7a - 5258 TM Berlicum - Tel: 073-61 21 463 - Mobiel: 06-22 58 60 40 - Email: info@leo-smeets.nl