Pianoles

Als dirigent en koorleider heb je veel in je mars, daarom geeft ik dit seizoen pianolessen en keyboardlessen in de omgeving 's-Hertogenbosch.

Mijn pianolessen en keyboardlessen zijn individueel en vinden één keer per week of eens per twee weken plaats.

In de pianolessen en keyboardlessen besteed ik aandacht aan een gezonde muzikaliteit gebaseerd op een goede houding, techniek en voordracht. Uiteraard komt ook theorie, ritmiek en noten lezen aan bod. Dit heb je allemaal nodig voor een goede basis als pianist(e)!

Onderdeel van dirigent zijn

In 1996 ben ik afgestudeerd aan het Brabants Conservatorium te Tilburg voor de vakken hoorn, koor- en orkestdirectie waarbij piano spelen een zeer prominente rol heeft gespeeld en dat nog steeds doet. Ik heb op schoolmuziek niveau het bijvak piano afgesloten en daarna intensief tot op de dag van vandaag doorgevoerd met het partituurspel.

Mijn manier van lesgeven

Ik hanteer bij de pianolessen en keyboardlessen veel variatie in lesmateriaal en afhankelijk van het niveau waarop de leerling musiceert pas ik mijn methodiek aan.Ik vind het belangrijk dat de leerling zelf ook aangeeft wat voor soort muziek hij/zij leuk vindt om te spelen. Al naar gelang het niveau van de leerling speel ik hier op in. Alle muziekstijlen bij pianolessen en keyboardlessen zijn in principe mogelijk, of het nu gaat om klassiek, pop, blues of jazz. Op deze manier bereiken we met de pianolessen en keyboardlessen het beste resultaat en blijft de leerling gestimuleerd om verder te willen leren.

Proefles

Je kunt altijd een afspraak maken voor een gratis proefles! In deze proefles krijg je een indruk hoe ik te werk ga en welke lesmethode ik zoal gebruik. Uiteraard maak ik ook gebruik van de moderne media.

 

31 LR - Muziekles - A(c) Jeroen van Heijningen-.jpg

Contactgegevens

Leo Smeets - Schellekesveld 7a - 5258 TM Berlicum - Tel: 073-61 21 463 - Mobiel: 06-22 58 60 40 - Email: info@leo-smeets.nl