Pianoles voor jong en oud

Piano of keyboard leren spelen is een prachtige hobby voor de rest van je leven en kan een prima basis vormen voor een verdere groei in de muziek.

Bovendien verruim je je analytisch inzicht hetgeen wetenschappelijk is bewezen. Als dirigent / pianist kan ik jou helpen bij deze groei.

Ik hanteer bij de pianolessen en keyboardlessen veel variatie in lesmateriaal en afhankelijk van het niveau waarop de leerling musiceert pas ik mijn methodiek aan. Ik vind het belangrijk dat de leerling zelf ook aangeeft wat voor soort muziek hij/zij leuk vindt om te spelen.

Al naar gelang het niveau van de leerling speel ik hier op in. Alle muziekstijlen bij pianolessen en keyboardlessen zijn in principe mogelijk, of het nu gaat om klassiek, pop, blues of jazz. Op deze manier bereiken we met de pianolessen en keyboardlessen het beste resultaat en blijft de leerling gestimuleerd om verder te willen leren.

Pianolessen en keyboardlessen

Ik geef pianolessen van 's-Hertogenbosch tot Weert en van jong tot oud. Ik geef les bij mij thuis maar ook op locatie. Wanneer je wilt weten of ik ook pianoles bij jou in de buurt geeft, bel me dan gerust.

Thumbnail First

Meer weten en ervaren?

Ik het een aantal foto's en video's over pianoles zodat u een beter beeld krijgt over hoe ik les geef.

LEES VERDER

pianoles_jongeren_combi.jpg

ADRES

Leo Smeets
Eendrachtspolder 45
5235 TA Den Bosch

CONTACT

Mobiel: 06 - 19 02 26 28
Email: info@leo-smeets.nl

whatsapp-512.png

LOCATIE