Pianolessen

Vanaf het nieuwe seizoen 2018-2019 doceert Leo Smeets ook piano- en keyboardles.

  

Mijn lessen zijn individueel en vinden plaats een keer per week of eens per twee weken.

In de piano/keyboard lessen geef ik aandacht aan een gezonde muzikaliteit gebaseerd op een goede houding, techniek en voordracht.Uiteraard komt ook theorie, ritmiek en noten leze aan bod. Dit heb je allemaal nodig voor een goede basis als pianist(e)!

 

In 1996 ben ik afgestudeerd aan het Brabants Conservatorium te Tilburg voor de vakken hoorn, koor -en orkestdirectie waarbij piano spelen een zeer prominente rol heeft gespeeld en nog steeds die rol heeft. Ik heb op schoolmuziekniveau bijvak piano afgesloten en daarna intensief tot op de dag van vandaag bezig geweest met partituurspel. 

 

Ik hanteer veel variatie in lesmateriaal en afhankelijk van het niveau waarop de leerling musiceert pas ik mijn methodiek aan. Ik vind het belangrijk dat de leerling zelf ook aangeeft wat voor soort muziek hij/zij leuk vindt om te spelen. Al naar gelang het niveau van de leerling speel ik hier op in. Alle muziekstijlen zijn in principe mogelijk, of het nu gaat om klassiek, pop, blues of jazz.

Je kunt altijd een afspraak maken voor een gratis proefles! In deze proefles krijg je een indruk hoe ik te werk ga en welke lesmethode ik zoal gebruik.Uiteraard maak ik ook gebruik van de moderne media.

 

 

 

   

 

 

This is Sliced Diazo Plone Theme